Gratis bezoek van een energiecoach

Als bewoner van de gemeente Alkmaar kan je gratis advies aan huis krijgen van een vrijwillig energiecoach (opgeleid door Duurzaam Bouwloket). Deze coach is onafhankelijk, zonder commercieel belang en vertelt je welke kleine maatregelen je kunt treffen om energie te besparen.

Inschrijven Contact opnemen

Wat doet een energiecoach?

Als u zich aanmeldt, neemt de coach contact met u op om een afspraak in te plannen. Vervolgens komt de energiecoach bij u thuis langs en bekijkt samen met u waar u makkelijk op zou kunnen besparen. Een energiecoach is een vrijwilliger die bewoners graag advies geeft om energie te besparen. De energiecoach loopt met u de woning door en geeft gratis advies over hoe u energie kunt besparen. Na het bezoek ontvangt u per e-mail een rapport met daarin de besproken tips. 

Ja, ik wil me aanmelden voor een gratis coachgesprek

Let op: Vul altijd een emailadres en telefoonnummer in, anders kan er geen contact met u worden opgenomen.

Let op: De coachgesprekken zijn beschikbaar voor inwoners van gemeente Alkmaar. U kunt als ondernemer niet bij een energiecoach terecht.

Let op: Op dit moment kunnen door de grote vraag naar coachgesprekken de reactie- en wachttijden oplopen.


Bedankt voor de inschrijving

Wij hebben je inschrijving ontvangen, wij zullen contact met je opnemen om een datum en tijdstip af te stemmen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met extra informatie.

Ook aan de slag als energiecoach?

Lijkt het je leuk om tips te geven aan buurtbewoners om energie te besparen? Stuur een e-mail naar ghordijk@alkmaar.nl 

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze actie.