Gratis bezoek van een energiecoach

Welkom bij de aanvraagpagina Energiecoach van de gemeente Dijk en Waard. Je kan gratis advies aan huis krijgen van een energiecoach. De energiecoach helpt je om te besparen op je energiekosten, of je nu in een huur- of koopwoning woont. 

De energiecoaches zijn speciaal opgeleide vrijwilligers die zelf ook in de gemeente Dijk & Waard wonen. Ze zijn onafhankelijk, zonder commercieel belang en vertellen je hoe je kan besparen op je energiekosten.

Een afspraak maken is simpel. Vul het formulier hieronder in en een energiecoach neemt zo snel mogelijk contact op om een datum af te spreken. Er zijn momenteel veel aanvragen, waardoor het langer kan duren dat er contact met u wordt opgenomen.

Let op: Een energiecoach maakt gebruik van een wifi-verbinding bij jou thuis.

 

Inschrijven Contact opnemen

Wat doet een energiecoach?

Als je je aanmeldt, komt er een energiecoach bij je thuis langs en bekijkt samen met jou waar je makkelijk op zou kunnen besparen. Een energiecoach is een vrijwilliger die bewoners graag advies geeft om in deze tijden energie te besparen. De energiecoach loopt met je de woning door en geeft gratis advies over hoe je energie kunt besparen.

Ja ik wil me aanmelden voor een coachgesprek

Let op: Vul hiernaast altijd een emailadres en telefoonnummer in, anders kan er geen contact met je worden opgenomen.

Let op: De coachgesprekken zijn beschikbaar voor inwoners van Dijk en Waard. Je kunt als ondernemer niet bij een energiecoach terecht.


Bedankt voor de inschrijving

Wij hebben je inschrijving ontvangen, wij zullen contact met je opnemen om een datum en tijdstip af te stemmen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met extra informatie.

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze actie.