Gratis bezoek van een energiecoach

Welkom bij de aanvraagpagina Energiecoach voor de gemeente Dijk en Waard. Als inwoner kun je gratis advies aan huis krijgen van een lokale energiecoach (opgeleid door Duurzaam Bouwloket). Deze coach is onafhankelijk, zonder commercieel belang en vertelt je welke maatregelen je kunt treffen aan je woning om deze energiezuinig en duurzaam te maken. Ook geven zij tips hoe je energieverspilling kunt tegengaan. Vul hieronder het formulier in en de energiecoach neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: Een energiecoach maakt gebruik van een wifi-verbinding bij jou thuis.

Let op: Op dit moment kunnen door de grote vraag naar coachgesprekken de reactie- en wachttijden oplopen.

Inschrijven Contact opnemen

Wat doet een energiecoach?

Als u zich aanmeldt, komt er een energiecoach bij u thuis langs en bekijkt samen met u waar u makkelijk op zou kunnen besparen. Een energiecoach is een vrijwilliger die bewoners graag advies geeft om in deze tijden energie te besparen. De energiecoach loopt met u de woning door en geeft gratis advies over hoe u energie kunt besparen.

Ja ik wil me aanmelden voor een coachgesprek

Let op: Vul hiernaast altijd een emailadres en telefoonnummer in, anders kan er geen contact met u worden opgenomen.

Let op: De coachgesprekken zijn beschikbaar voor inwoners van Dijk en Waard. U kunt als ondernemer niet bij een energiecoach terecht.


Bedankt voor de inschrijving

Wij hebben je inschrijving ontvangen, wij zullen contact met je opnemen om een datum en tijdstip af te stemmen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met extra informatie.

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze actie.