Energiecoach op bezoek

Als bewoner van de gemeente Opmeer kunt u advies aan huis krijgen van een energiecoach uit de gemeente Opmeer. Deze coach is vrijwilliger en onafhankelijk, zonder commercieel belang en bespreekt met u wat u kunt doen om energie te besparen.

Inschrijven Contact opnemen

Wat doet een energiecoach van Warm Opmeer?

Energiecoaches zijn speciaal opgeleid om u te helpen bij het nemen van duurzame maatregelen. Een soort vrijwillige ‘gids’ die u op weg helpt naar een energiezuinig huis. De energiecoach komt bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken die van toepassing zijn op uw type woning. Als u zich aanmeldt, neemt de coach contact met u op om een afspraak in te plannen. Vervolgens komt hij/zij bij u thuis langs en bekijkt samen met u waar u makkelijk op zou kunnen besparen. Na het bezoek ontvangt u per e-mail een rapport met daarin de besproken tips. 

Ja, ik wil me aanmelden voor een gesprek met een energiecoach van Warm Opmeer

De gesprekken zullen binnen enkele weken ingepland worden. De kosten voor een adviesgesprek zijn 25 euro.


Bedankt voor de inschrijving

Wij hebben je inschrijving ontvangen, wij zullen contact met je opnemen om een datum en tijdstip af te stemmen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met extra informatie.

De energiecoaches uit Opmeer

Dit zijn ze! Onze energiecoaches. En daar zijn mij maar wat blij mee. We stellen ze even kort aan je voor:

Mark Hazebroek, Koos Langedijk, Sven Bruin, Ben Kamp en Ruud van Langen

Ook aan de slag als energiecoach?

Lijkt het je leuk om tips te geven aan buurtbewoners om energie te besparen? 

Wil je meer informatie? => Energiecoach worden

Wil je je aanmelden?    =>  info@warmopmeer.nl 

 

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze actie.