Gratis gesprek met een energiecoach

Inwoners van de gemeente Rijssen-Holten kunnen gebruik maken van een gratis gesprek met een energiecoach. De energiecoach is een vrijwilliger uit de buurt met een passie voor duurzaamheid. Hij of zij krijgt van de gemeente een opleiding om dit werk goed te kunnen doen. Een energiecoach heeft vaak al veel kennis en ervaring op dit gebied en helpt je graag met al je vragen. Je ontvangt van hem of haar advies en informatie over maatregelen die passen bij jouw situatie. Gewoon bij jou thuis.

De tips en adviezen helpen je om energie te besparen of om duurzame energie op te wekken. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbrengen van radiatorfolie en/of tochtstrips, het plaatsen van zonnepanelen of door je woning te isoleren. Zo wordt jouw woning energiezuiniger en je energierekening lager. Het advies is gratis, onafhankelijk en vrijblijvend. Maak meteen een afspraak!

Inschrijven Contact opnemen

Ja, ik wil me aanmelden voor een gratis gesprek

De gesprekken met de energiecoach zijn voor inwoners van de gemeente Rijssen-Holten. Vul hieronder altijd een mailadres en telefoonnummer in, anders kan er geen contact met je worden opgenomen.

Je aanvraag komt binnen bij het Energieloket GroenDoen en binnen 5 werkdagen neemt een energiecoach contact met je op.

Heb je vragen? Neem contact op met het Energieloket GroenDoen, bel naar          0548 785 709 of mail naar energieloket@groendoenwij.nl.

 


Bedankt voor de inschrijving

Wij hebben je inschrijving ontvangen, wij zullen contact met je opnemen om een datum en tijdstip af te stemmen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met extra informatie.

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze actie.