Gratis bezoek van energiecoach

Wilt u graag praktische tips voor een lagere energierekening? Als inwoner van de gemeente Tholen kunt u een gratis en vrijblijvend advies aan huis krijgen van een energiecoach uit de gemeente Tholen. 

De energiecoaches zijn enthousiaste vrijwilligers uit onze gemeente Tholen met kennis over (kleine) energiebesparende maatregelen. Deze coach komt gratis bij u thuis. Tijdens het gesprek vertelt de coach welke maatregelen u kunt nemen en wat u kunt doen om energie te besparen. 


 

 

Inschrijven Contact opnemen

Wat doet een energiecoach?

De energiecoach gaat met u in gesprek over de woning. Vervolgens loopt u samen een rondje door uw huis. De energiecoach laat u zien waar de meeste energie bespaard kan worden en met welke maatregelen. Na afloop van het gesprek ontvangt u een rapport per e-mail. Zo kunt u alle adviezen nog eens rustig doorlezen.

Afspraak maken?
Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak te maken met een energiecoach.

Ja, ik meld mij aan voor een gratis gesprek

Let op:

- Vul altijd een e-mailadres en telefoonnummer in, anders kunnen we geen contact met u opnemen. Heeft u geen e-mailadres? Bel dan naar de gemeente, telefoonnummer 14 0166. Vraag naar het team Duurzaamheid.

- De coachgesprekken zijn voor inwoners van de gemeente Tholen. Als ondernemer kunt u niet bij een energiecoach terecht.


Bedankt voor de inschrijving

Wij hebben je inschrijving ontvangen, wij zullen contact met je opnemen om een datum en tijdstip af te stemmen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met extra informatie.

Meer weten over energie besparen in de gemeente Tholen?

Kijk op www.tholen.nl/energiebesparen

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze actie.